Η σχολή

International Diving School Σχολή Καταδύσεων Σεμινάρια – Μαθήματα Κατάδυσης από επαγγελματίες δύτες.

A Sample imageΗ International Divers είναι μία ευρέως αναγνωρισμένη εταιρεία καταδύσεων προσφέρει μία σειρά από υψηλής ποιότητας, υποβρύχιες υπηρεσίες όπως λιμενικές, παράκτιες, υπεράκτιες, καταδυτικές υπηρεσίες σε πλοία και σε εγκαταστάσεις αλλά και κατασκευές.

Καταδύσεις Αναψυχής Μαθήματα Κατάδυσης

Η σχολή International Divers School δραστηριοποιείται στον χώρο των καταδύσεων από το 2008 προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και εκμάθησης καταδύσεων. Η σχολή μας λειτουργεί σύμφωνα με τον καταδυτικό νόμο και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.

Καλύπτουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων όσων επιθυμούν να μάθουν κατάδυση.

Η σχολή International Divers School δραστηριοποιείται στον χώρο των καταδύσεων από το 2008 προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και εκμάθησης καταδύσεων.

Γιατί να επιλέξετε την σχολή International Diver School για Καταδύσεις Αναψυχής Μαθήματα Κατάδυσης

Κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών με την εγγύηση παροχής της υπηρεσίας Bureau Veritas Certification the worldwide leader στις υπηρεσίες πιστοποίησης… .

Certification | Bureau Veritas

Certification | Bureau Veritas

Η Σχολή Καταδύσεων International Diver School σας βοηθάει να ανοίξετε τη πόρτα σε ένα νέο κόσμο με μαγευτικούς βυθούς, θαλάσσια ζωή, ναυάγια , σπηλιές και άλλα πολλά που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Μερικοί λόγοι γιατί να επιλέξετε την σχολή International Diver School και γιατί μπορεί η σχολή μας να σας βοηθήσει να νιώσετε την πρόκληση της αυτόνομης κατάδυσης να εξερευνήστε έναν άλλο κόσμο που θα σας δώσει εμπειρίες και μοναδικές στιγμές.

  1. Η εκπαίδευση γίνεται από επαγγελματίες δύτες.
  2. Η καταδυτική ομάδα μας ενημερώνεται και καταρτίζεται διαρκώς ως προς τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των καταδύσεων και της τεχνολογίας, προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχει τις πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις προς τους μαθητές μας.
  3. Η κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και την απαράμιλλη εμπειρία και γνώση που έχει αποκτήσει η ομάδα μας εγγυώνται την ύψιστη δυνατή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
  4. Διαθέτουμε τον πλέον πρόσφατο και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό.
  5. Η σχολή μας λειτουργεί σύμφωνα με τον καταδυτικό νόμο και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται. Στην σχολή International Diver School πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις όλων των επιπέδων.

Η κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και την απαράμιλλη εμπειρία και γνώση που έχει αποκτήσει η ομάδα μας εγγυώνται την ύψιστη δυνατή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Η σχολή International Divers School δραστηριοποιείται στον χώρο των καταδύσεων από το 2008 προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και εκμάθησης καταδύσεων.